Uw ideeën vakkundig gerealiseerd

Het vakkundige bouwbedrijf voor de regio Limburg

Toe aan een uitbouw of renovatie van uw huidige woning? Of staat uw huidige bedrijfspand de groei van uw onderneming in de weg? Dassen Bouw biedt totale bouwoplossingen voor woningen, bedrijfspanden, kantoren, en overheidsinstanties. Alle opdrachten worden gerealiseerd door een hecht team van gedegen en ervaren vakmensen. 

Grote én kleine bouwklussen

Bent u uw huidige woning ontgroeid? Wilt u uitbreiden, renoveren of zelfs gewoon nieuw bouwen? Dan helpen wij uw graag! Van kleine renovatieklussen, tot volledige ontwikkeling vanaf de eerste steen: Dassen Bouw heeft de expertise en vakmensen in dienst om uw project snel, efficiënt en perfect te realiseren.

Buiten de kennis en kunde van onze eigen medewerkers werken wij samen met gedegen en betrouwbare partners in diverse disciplines, zoals:

  • Dakdekkers
  • Stukadoors
  • Tegelzetters
  • Installateurs
  • Schildersbedrijven
  • Specialistische toeleveranciers

In combinatie met DAS' Aluminium zijn wij een gedegen partner voor het uitvoeren van nieuwe aluminium kozijnen met bouwkundige werkzaamheden. Met deze combinatie is een snelle en vakkundige doorlooptijd mogelijk. 

Bekijk onze Facebookpagina of kijk op de pagina van DAS' Aluminium voor de meeste recente projecten.


Bent u geïnteresseerd in onze vakkundige bouwoplossingen?
Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 046 - 449 46 82 of een e-mail sturen met uw vraag en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bouwen voor ondernemers

Naast renovatie en woningbouw, is Dassen Bouw ook een uitermate geschikte partner voor het ontwikkelen, renoveren of verbouwen van uw bedrijfspand. Door onze lange historie met de overheid hebben wij vele (grote) kantoorpanden mogen verbouwen. Hiermee is een ruime kennis en kunde ontstaan over de aanpak van grootschalige projecten.


Projecten waar wij trots op zijn

Verbouwingen en renovaties

Renovatie badkamer

Bouwjaar: 2018

Locatie: Roosteren 

In deze woning hebben wij zowel de badkamer als de zolderverdieping van een woning verbouwd. De eye catcher van de badkamer is het met mozaïek beklede bad! Verder zijn de twee nieuwe dakkapellen en het toilet een mooie toevoeging aan de zolderverdieping.

Aanbouw woning

Bouwjaar: 2019

Locatie: Maastricht

Het doorlopende plafond verbergt dat wij hier een aanbouw hebben gerealiseerd. In combinatie met de lichtstraat en open haard lijkt het namelijk alsof deze aanbouw altijd al heeft gestaan. Met een zware staalconstructie hebben wij deze achtergevel kunnen opvangen met dit mooie eindresultaat.  

Verbouwing Carré boerderij

Bouwjaar: 2003

Locatie: Selfkant-Millen (D)

Deze carréboerderij uit de 19e eeuw hebben we omgetoverd in een moderne woning met een authentieke schil. Buiten de feitelijke woning was alles in zeer slechte staat. Door de oude schuur af te breken kon plaats worden gemaakt voor de nieuwe woonkamer. Met de grote RVS brug is een verbinding ontstaan tussen twee slaapvertrekken.

Aanbouw en verbouwing woning

Bouwjaar: 2011

Locatie: Maastricht

Deze woning in Maastricht hebben wij voorzien van een uitbouw. Hierdoor is een grotere leefruimte in de woonkamer en keuken ontstaan. In de aanbouw zijn de nieuwe aluminium kozijnen door onze zusterfirma DAS' Aluminium gerealiseerd.

Aanbouw overkapping / terras

Bouwjaar: 2010

Locatie: Vilt

Aan deze vrijstaande woning hebben wij een overkapping en terras gerealiseerd. De constructie sluit aan bij de bestaande woning door gebruik te maken van eenzelfde kleuren.

Renovatie restaurant Elsloo

Bouwjaar: 2015

Locatie: Elsloo

De buitenschil van restaurant Ruimzicht in Elsloo was toe aan een opknapbeurt. Het gebouw hebben wij voorzien van buitengevel isolatie met stucwerk en op diverse plekken zijn de buitenkozijnen vernieuwd. Hierboven staan enkele foto's met de voor- en na situatie.

Nieuwbouw woningen

Nieuwbouwwoning Beek

Bouwjaar: 2018

Locatie: Beek

Deze woning, ontworpen door Niels Maier, is opgebouwd uit drie gestapelde volumes met diverse energie neutrale voorzieningen. De hoge ruimtes in combinatie met strakke ontwerplijnen kenmerken dit woonhuis
 

Nieuwbouwwoning Nieuwstadt

Bouwjaar: 2005

Locatie: Nieuwstadt

Deze villa in Nieuwstadt is een combinatie van een luxe en authentieke uitstraling. De eye catcher van deze woning is het binnenzwembad dat zich in de kelder bevindt. 

Nieuwbouwwoning Munstergeleen

Bouwjaar: 2007

Locatie: Munstergeleen


Nieuwbouwwoning Sittard

Bouwjaar: 2006

Locatie: Sittard

Nieuwbouwwoning Sittard

Bouwjaar: 2004

Locatie: Sittard

Nieuwbouwwoning Limbricht

Bouwjaar: 2007

Locatie: Limbricht


 

Kantoorpanden en bedrijfsgebouwen 

Verbouwing provinciehuis

Bouwjaar: 2017-2018

Locatie: Maastricht

Als bouwkundig aannemer hebben wij voor onze hoofdaannemer Croonwolter&dros diverse bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd. Deze
werkzaamheden waren onder andere:
- Het vervangen van ruim 2300 ruiten door tripple glas
- Constructieve aanpassingen
- Diverse timmerwerken
- Verbouwing van toiletten
- Nieuwbouw van een installatiehuis


Op Youtube staat een uitgebreid filmpje over deze werkzaamheden!

Verbouwing belastingkantoor

Bouwjaar: 2013

Locatie: Heerlen

Op het Belastingkantoor in Heerlen hebben wij diverse ruimten voorzien van een herinrichting. Hierbij hebben wij als hoofdaannemer de bouwkundige werkzaamheden alsmede het aansturen van onderaannemers verricht.

Kinderdagverblijf Nieuwstadt

Bouwjaar: 2018

Locatie: Nieuwstadt

Deze schuur in Nieuwstadt hebben wij omgetoverd tot een kinderdagverblijf. In samenspraak met de opdrachtgever is een eerste schetsontwerp uitgewerkt tot de uitvoeringstekeningen die voldoen aan de laatste eisen. Hiermee zijn samen belangrijke keuzes gemaakt om het optimale resultaat te behalen tussen de wensen van de opdrachtgever en de strenge eisen voor een kinderdagverblijf. 

Renovatie restaurant Elsloo

Bouwjaar: 2015

Locatie: Elsloo

De buitenschil van restaurant Ruimzicht in Elsloo was toe aan een opknapbeurt. Het gebouw hebben wij voorzien van buitengevel isolatie met stucwerk en op diverse plekken zijn de buitenkozijnen vernieuwd. Hierboven staan enkele foto's met de voor- en na situatie.

Bedrijfspand Dassen

Bouwjaar: 2008

Locatie: Susteren