Uw ideeën vakkundig gerealiseerd

Het vakkundige bouwbedrijf voor de regio Limburg

Toe aan een uitbouw of renovatie van uw huidige woning? Of staat uw huidige bedrijfspand de groei van uw onderneming in de weg? Dassen Bouw biedt totale bouwoplossingen voor woningen, bedrijfspanden, kantoren, en overheidsinstanties. Alle opdrachten worden gerealiseerd door een hecht team van gedegen en ervaren vakmensen. 

Grote én kleine bouwklussen

Bent u uw huidige woning ontgroeid? Wilt u uitbreiden, renoveren of zelfs gewoon nieuw bouwen? Dan helpen wij uw graag! Van kleine renovatieklussen, tot volledige ontwikkeling vanaf de eerste steen: Dassen Bouw heeft de expertise en vakmensen in dienst om uw project snel, efficiënt en perfect te realiseren.

Buiten de kennis en kunde van onze eigen medewerkers werken wij samen met gedegen en betrouwbare partners in diverse disciplines, zoals:

  • Dakdekkers
  • Stukadoors
  • Tegelzetters
  • Installateurs
  • Schildersbedrijven
  • Specialistische toeleveranciers

In combinatie met DAS' Aluminium zijn wij een gedegen partner voor het uitvoeren van nieuwe aluminium kozijnen met bouwkundige werkzaamheden. Met deze combinatie is een snelle en vakkundige doorlooptijd mogelijk. 

Bekijk onze Facebookpagina of kijk op de pagina van DAS' Aluminium voor de meeste recente projecten.


Bent u geïnteresseerd in onze vakkundige bouwoplossingen?
Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 046 - 449 46 82 of een e-mail sturen met uw vraag en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bouwen voor ondernemers

Naast renovatie en woningbouw, is Dassen Bouw ook een uitermate geschikte partner voor het ontwikkelen, renoveren of verbouwen van uw bedrijfspand. Door onze lange historie met de overheid hebben wij vele (grote) kantoorpanden mogen verbouwen. Hiermee is een ruime kennis en kunde ontstaan over de aanpak van grootschalige projecten.


Bouwkundige tekeningen nodig?

Wij zijn niet alleen een geschikte partij voor de realisatie, maar ook bekwaam met het voortraject van uw project. Heeft u verbouwplannen, maar nog geen tekenwerk voorhanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring, talrijke voorbeeldprojecten en een eigen tekenkamer kunnen wij u begeleiden van een eerste ontwerp tot en met de oplevering.

Ook dat is de kracht van Dassen Bouw

 

Projecten waar wij trots op zijn