Projecten van DAS’ Aluminium komt u overal tegen

Gespecialiseerde aluminiumbouw in Susteren

Aluminium kozijnen zijn een duurzaam en breed toepasbaar bouwmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan constructies en geraamtes van panden, maar ook aan kozijnen voor ramen, deuren, luifels en veranda’s. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden die DAS' Aluminium u kan bieden. Wilt u meer informatie of voorbeelden van onze projecten bekijken? Neem dan contact met ons op of neem een blik op onze voorbeeldprojecten onder aan deze pagina.

Wat is er mogelijk in aluminium?

In het uitgebreide aanbod van onze aluminium kozijnen, treft u naast de profielen van heroal onder meer ramen, deuren en veranda's. Ook produceren wij lichtkoepels en -straten, screens, elektrische zonweringen en verandaschermen.

Maatwerk oplossingen voor u!

Voor elke wens op het gebied van aluminiumbouw bedenken wij, in overleg met u, een passende oplossing. We begeleiden u vanaf het ontwerp tot en met het eindresultaat. U kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit en een snelle levertijd. Uw aluminium product op maat wordt samengesteld in onze eigen werkplaats, van ontwerp tot aan de productie en montage. Al onze producten wordt geproduceerd en gemonteerd door onze ervaren vakmensen.

Projecten waar wij trots op zijn