Projecten van DAS’ Aluminium komt u overal tegen

Gespecialiseerde aluminiumbouw in Susteren

Aluminium kozijnen zijn een duurzaam en breed toepasbaar bouwmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan constructies en geraamtes van panden, maar ook aan kozijnen voor ramen, deuren, luifels en veranda’s. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden die DAS' Aluminium u kan bieden. Wilt u meer informatie of voorbeelden van onze projecten bekijken? Neem dan contact met ons op of neem een blik op onze voorbeeldprojecten onder aan deze pagina.

Wat is er mogelijk in aluminium?

In het uitgebreide aanbod van onze aluminium kozijnen, treft u naast de profielen van heroal onder meer ramen, deuren en veranda's. Ook produceren wij lichtkoepels en -straten, screens, elektrische zonweringen en verandaschermen.

Maatwerk oplossingen voor u!

Voor elke wens op het gebied van aluminiumbouw bedenken wij, in overleg met u, een passende oplossing. We begeleiden u vanaf het ontwerp tot en met het eindresultaat. U kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit en een snelle levertijd. Uw aluminium product op maat wordt samengesteld in onze eigen werkplaats, van ontwerp tot aan de productie en montage. Al onze producten wordt geproduceerd en gemonteerd door onze ervaren vakmensen.

Voordeuren- Heroal D65 en D72 serie

De Heroal D65 en D72 huisdeursystemen met elegante Classicline- contour heeft diverse functies en biedt vele designvarianten en uitstekende warmte-isolatie- en staticawaarden. Alle gangbare openingswijzen kunnen worden uitgevoerd. 

Op de afbeeldingen zijn enkele voorbeelden te zien van door ons gemonteerde voordeuren.

Raam- en deursystemen- Heroal 65 en 72 serie

Heroal heeft de keuze uit verschillende raam- en deurprofielen. Deze series brengen verschillende voordelen met zich mee: 

  • Isolerend vermogen. Met aluminium ramen en deuren kunt u het energieverlies minimaliseren door optimaal gebruik van profieltechnologie en beslagtechnieken. Hiermee verbeterd tevens het wooncomfort. 
  • Veiligheid. De politie adviseert voor de inbraakklasse minimaal een weerstandsklasse van 2. Veiligheidsramen van Heroal bieden zelfs een weerstandsklasse van 3. Hiermee bent u verzekerd van een veilige woonomgeving. 
  • Uitstraling. Binnen de raam- en deurseries zijn verschillende soorten profielen beschikbaar. Of het nu gaat om standaard aluminium profielen of kozijnen met bijvoorbeeld een staal-look, wij adviseren u graag in de verschillende mogelijkheden.


Hefschuif systeem - Heroal S57 en S77 serie

De Heroal hefschuifsystemen zijn een veelzijdig profielsysteem met een modern design dat voldoet aan de hoogste bouwtechnische eisen. Binnen de hefschuifsystemen zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar op het gebied van schuifelementen en isolatiewaarden. Standaard staat het Heroal systeem garant voor een eenvoudige en efficiënte verwerking. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen of eens rondkijken op de website van Heroal.

Overkappingen - Heroal CR serie

De Heroal CR serie biedt vele mogelijkheden op het gebied van terrasoverkappingen en carports. Ideaal voor het stallen van uw auto of om te kunnen genieten van een lange zomeravond. Binnen het systeem kunnen verder toebehoren zoals spotjes worden ingebouwd. Voor een apart of modern design kan een overkapping gecombineerd worden met een stalen constructie. Dit kunnen wij op maat voor u ontwerpen en monteren.

Verandabouw - Diverse Heroal series 

Aluminium verandabouw bij- of aan uw woning is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Hierbij kan gekozen worden om met een veranda een nieuwe ruimte aan de woning te creëren of om bijvoorbeeld een wintertuin te creëren. Door een combinatie van meerdere series kunnen wij een oplossing op maat aanbieden! Graag helpen wij u verder met ideeën over een veranda of serre.

Lichtstraat - Heroal C50 serie

Een aluminium lichtstraat zorgt voor veel daglicht toetreding in de woning. Hiermee ontstaat een aangenaam klimaat in de woning om te kunnen genieten, studeren of werken in uw woning. 

Met de toepassing van het C50 vliesgevel systeem zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van afmetingen, het design en de isolatiewaarden. Verder worden de lichtstraten altijd geleverd met veiligheidsglas zodat deze inbraakwerend zijn uitgevoerd. Voor het tegenhouden van warmte kunt u bijvoorbeeld nog kiezen uit zonwerende beglazing of een elektrische zonwering. 


Wintertuin

In Puth is een bestaande serre omgetoverd tot een wintertuin met meerdere ruimtes. 

Door het toepassen van diverse pui systemen zijn drie afzonderlijke ruimtes ontstaan die met elkaar verbonden kunnen worden. 


De wintertuin kan met vouw-schuifdeuren met buiten worden verbonden, ideaal voor de lange zomerdagen en avonden. 

Verder zijn twee extra ruimtes gecreëerd die de woonkamer en keuken doen verruimen. Deze twee ruimtes kunnen samen met de wintertuin als één geheel worden gebruikt door het openen van hef-schuifdeuren. Hiermee is de wintertuin een verruiming van de woonkamer en keuken. 


Voor dit project hebben wij ook zorg gedragen voor het tekenwerk en bouwkundige ingrepen, in samenwerking met Dassen Bouw.