“We doen geen concessies aan kwaliteit”

Het bedrijf en de mensen

Paul Dassen, directeur en eigenaar, komt uit een echt aannemersgezin. Al op jonge leeftijd leerde hij het vak van bekwame leermeesters en werkt vanaf het begin al met betrouwbare en vakkundige collega's.


In 1994 hebben zijn ervaringen bijgedragen aan de oprichting van Dassen Bouw. Tot op de dag van vandaag wordt de vakkennis door uitstekend geschoold personeel op een eigentijdse manier op de producten en diensten toegepast.


Dassen Bouw en DAS' Aluminium leveren diverse bouwoplossingen, zowel traditioneel als eigentijds. Kritisch meedenken en het gebruik van hoogwaardige materialen vormt de basis voor duurzame producten en diensten.

Team van ervaren allrounders

Elf betrokken en vakbekwame personen zorgen voor de realisatie van uw opdracht. De samenwerking binnen deze hechte groep loopt over het algemeen al meer dan 20 jaar.

Zij voelen elkaar hierdoor perfect aan, ideaal voor de realisatie van uw (maatwerk) opdracht.

Duurzame relaties met klanten

Persoonlijk contact en kwaliteit vormen de basis van de bedrijfsfilosofie waardoor vertrouwen resulteert in een duurzaam eindproduct. Al meer dan 35 jaar is de overheid een van de grotere opdrachtgevers.

Dit wordt bereikt door te leveren wat de klant vraagt, zowel grote partijen als particuliere opdrachtgevers.

Visie op ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (brand)veiligheid, milieu- en energieverantwoord bouwen worden op de voet gevolgd.

De samenwerking met u als opdrachtgever wordt mogelijk gemaakt door mee te denken bij het vinden van een gepaste oplossing voor uw plannen en wensen.