Aanbouw Geleen

Op voorraad

Nieuwsgierig geworden?

Bouwjaar: 2022

Locatie: Geleen

In Geleen hebben wij een bestaande woning voorzien van een aanbouw en de begane grond verbouwd. Over het proces en de verbouwing laten wij de klant graag aan het woord:

 

Jacques Herwarts neemt je mee in zijn ervaring met Dassen Bouw:

“Mijn naam is Jacques Herwarts en samen met mijn vrouw genieten wij al een paar jaar van ons pensioen. Een tijd geleden zijn wij op zoek gegaan naar een andere woning, helaashebben we geen andere woning gevonden die aan onze wensen voldeed. Toen hebben we besloten om in onze huidige woning aan de slag te gaan. Na het maken van eigen schetsen met onze ideeën zijn we in contact gekomen met Joey Dassen van Dassen Bouw.

Samen met Joey hebben we in het begin duidelijke afspraken gemaakt. Dit was belangrijk omdat onze wensen van tevoren vastgesteld moesten worden. Ook heeft Joey ervoor gezorgd dat onze wensen voor hem ook duidelijk waren. Dit was belangrijk omdat het niet een traject is dat snel is afgerond, het zou namelijk enkele maanden gaan duren. Om het beste resultaat te behalen was het essentieel om te weten waar beide partijen aan toe waren.

Het gehele traject hebben wij prettig ervaren. Wat ons als eerste opviel was dat de medewerkers van Dassen Bouw allemaal ervaring hebben. Dit zagen wij doordat alles in één keer goed ging. Daarnaast was het zo dat de verschillende partijen ook goed op elkaar waren ingespeeld. Het traject is probleemloos verlopen wat betreft de omgang met de mensen.

Als ik mijn mening over Dassen Bouw samenvat dan is het een bedrijf dat zijn afspraken nakomt, adviseert, ondersteund en erg flexibel is. Daarnaast is het een bedrijf met een hoop specialisten die van de vakgebieden veel kennis hebben. Ook heerste er een hele relaxte en informele sfeer tijdens de verbouwing.

Mijn advies is om contact op te nemen met Dassen Bouw wanneer iemand graag wil gaan verbouwen. Het is een hele fijne partner om zaken mee te doen.”